top of page

ÅRETAK

Miljø- og kulturbrygge 

Dark-Background
ÅRETAK - Marius musiker i båt 2.jpg

Marius Løkse -
ÅRETAKs musiker og primus motor 

Marius er en musiker og spillemann med svært allsidig repertoar og bred musikalsk bakgrunn.

Som pianist og trekkspiller byr han på konsert-opplevelser og spiller til dans.

Han trakterer forskjellige fløyteinstrumenter - leirfløyte, trefløyte, tinwhistle m.fl., og krydrer med vokale innslag.

Han tolker og ivaretar den norske og skandinaviske visesang-skatten, spiller klassiske stykker, fyrrige tangoer, myke musette valser, jazz, klezmer og andre svingende toner.

www.mariuslokse.com

Dark-Background

Kulturblomstring -
ÅRETAKs maritime minifestival

ÅRETAK miljø- og kulturbrygge huser flere kultur-arrangementer gjennom året. Kulturblomstring er én av disse, vår egen maritime minifestival.

 

Kulturblomstring ble arrangert første gang i 2020, og har siden foregått hvert år. Tusen takk til Kulturetaten i Oslo, for all støtten, som muliggjør at Kulturblomstring er gratis og åpen for alle.

Kulturblomstring har hatt et flott og variert program, med bl.a. nydelig opera av sopran Eldrid Gorset, mezzosopran Eira Huse m.fl., og artister som Live Foyn Friis, Lars Andreas Haug, Marius Løkse, Ruth Wilhelmine Meyer, Øyonn Groven Myhren, Live Maria Roggen, Trygve Seim, Nora Taksdal, Vegar Vårdal m.fl., og fortellere som Ylva Sjaastad og Torgrim Mellum Stene.

I år vil det i september arrangeres en ny Kultur-blomstring, mini edition. Informasjon om denne kommer.

På bildene til venstre kan du se Kulturblomstrings tidligere program. 

Dark-Background

Åretak -
Mini miljø marked

ÅRETAK miljø- og kulturbrygge huser flere kultur- og miljøarrangementer gjennom året. Vårt mini miljø marked er et av disse. Her kan du finne vintage, retro, relove, hjemmelaget kunst og økologiske kremer og salver  og store og små skatter. Vi ønsker å oppfordre til gjenbruk, til å ta vare på det vi har, og at vi alle deler av våre goder, og derigjennom bidra til å hjelpe vår gode klode.

bottom of page